Taustaa yrityksestä NSH NORDIC A/S

 
 

Historia

NSH NORDIC A/S sijaitsee Tanskassa Brædstrupin kaupungissa Virkefeltet -nimisellä teollisuusalueella. Yhtiön perustivat vuonna 1988 Christel ja Preben Norup. Yhtiö aloitti pienen maatilatarvikekaupan, joka erikoistui tuotteisiin lampaiden hoidon piirissä. Tuon jälkeen yhtiö on kehittynyt nopeasti ja innovatiivisesti.

Tänään NSH NORDIC kehittää ja myy aitatuotteita, muita puutarhatuotteita, leikkivälineitä ja sääasemia omilla tuotemerkeillä sekä asiakkaiden tuotemerkeillä. Tuotteet tuodaan Kaukoidästä sekä Euroopasta ja myydään Pohjoismaissa rautakaupoille ja jälleenmyyjille. NSH NORDIC tarjoaa markkinoiden suurimman valikoiman aitatuotteita Pohjoismaissa, mukaan lukien moottoriteiden varsilla käytettävät aidat. NSH NORDIC on ainoa tukkuliike, joka myy Jungle Gymin suosittuja ulkoleikkivälineitä, moduuleja ja lisävarusteita yksityiseen käyttöön sekä Hy-Land -leikkikenttiä julkiseen käyttöön sekä VENTUS -sääasemia.

NSH NORDIC:lla on myyntikonttorit Ruotsissa ja Suomessa, jotta se olisi vieläkin lähempänä kaikkia pohjoismaisia ​​asiakkaitaan ja voisi tarjota asiakaspalvelua sujuvasti paikallisella kielellä. Yhtiö työllistää noin 40 sitoutunutta työntekijää, jotka työskentelevät joka päivä, jotta asiakkaat saavat parhaan mahdollisen palvelun.

Logistiikka hoidetaan noin 10 000 m2: n varastosta Brædstrupissa, jossa on myös 15 000 m2: n ulkotila. Tehokkaan logistiikan varmistamiseksi käytetään logistiikan ja varastonhallinnan uusinta teknologiaa. Tarjolla on myös useita kuljetusvaihtoehtoja, jotta NSH NORDIC pystyy aina täyttämään asiakkaan toiveet ja tarpeet.

NSH NORDIC A / S on edelleen 100% Preben ja Christel Norupin omistuksessa, mutta sitä johtaa nykyään toimitusjohtaja ja ammattitaitoinen hallitus.

Yritys

Yhtiö on jaettu kahteen itsenäiseen, omilla osto- ja myyntitoiminnoilla varustettuun liiketoimintayksikköön; ’Vähittäismyynti ja verkkokauppa’ sekä ’Projektimyynti’.

Vähittäismyynti ja verkkokauppa

Tämä liiketoimintayksikkö palvelee pohjoismaisia rautakauppoja, hypermarketteja, supermarketteja ja verkkokauppoja.

Kehitämme, varastoimme ja myymme aita- ja verkkotuotteita, ulkoleikkivälineitä ja muita puutarhatuotteita. Kehitämme läheisesti asiakkaidemme kanssa tuoteryhmiä ja niiden esillepanoja myymälöissä. Monien vuosien kokemuksemme ansiosta luomme asiakkaillemme parhaan ratkaisun kerta toisensa jälkeen.

Varastoimme laajan valikoiman tuotteita, jotka voidaan tilata välittömästi toimitettavaksi kumppaneidemme myymälöihin sekä suoraan esimerkiksi verkkokaupan loppuasiakkaiden osoitteella. Logistiikka-alustamme on hyvin joustava, joten asiakkaamme voivat käyttää tarjoamiamme ratkaisuja tai hyödyntää omia logistisia ratkaisuitaan integroituna järjestelmiimme.

Joustavuutemme ansiosta voimme suunnitella ratkaisuja yksittäisten tuotteiden sijasta. Laajaa valikoimaa varastotuotteitamme voidaan yhdistellä innovatiivisesti ja luoda uusia tuotteita. Tästä esimerkkinä vaikkapa hiekkalaatikko, joka sisältää tarvittavan hiekan ja kannen (kolme erillistä tuotetta yhdistettynä yhdeksi tuotenumeroksi). Näin voidaan auttaa asiakkaidemme liiketoimintaa ja tehdä kuluttajien ostotapahtumasta helpomman.

Projektimyynti

Tämä liiketoimintayksikkö toimii aitaurakoitsijoiden, metsäyhdistysten, maatalousyrittäjien, maisemointiammattilaisten ja muiden tämän tyyppisten asiakkaiden kanssa.

Monien vuosien kokemuksella aitoihin liittyen, tarjoamme asiakkaillemme syvällisen osaamisemme ja kattavat ratkaisut laajasta tuotevalikoimastamme.

Varastoimme laajan valikoiman aitatuotteita, valmiina toimitettavaksi välittömästi. Vakiomallistomme lisäksi kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita ja ratkaisuja tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Monen vuoden kokemus ja yhteydenpito tuottajiin kaikkialla Euroopassa tarkoittaa, että voimme toimittaa nopeasti ja luotettavasti materiaaleja asiakkaidemme hankkeisiin.

Yrityksen missio

NSH NORDIC kehittää, varastoi ja myy aita- ja verkkotuotteita, ulkoleikkivälineitä sekä muita puutarhatuotteita.

Teemme kaiken tämän tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa sekä projektitoimitusten että vähittäiskaupan ratkaisujen osalta – toiminnan laajuudesta riippumatta!

Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön laajan tietämyksemme ja kokemuksemme, jotta voimme yhdessä löytää ja luoda aina oikean ratkaisun – kerta toisensa jälkeen!

Tiedämme, mitä ammattimainen ja moderni jakelija tarvitsee aina sähköisen kaupankäynnin ratkaisuista tuotevalikoimaan ja logistiikkaan.

Visio: vähittäismyynti ja verkkokauppa

Haluamme olla Pohjoismaiden suosituimpia liiketoimintakumppaneita ja räätälöityjä sähköisen kaupankäynnin ratkaisuja aidan, ulkoilun ja puutarhan elämässä.

Visio: projektimyynti

Haluamme olla Pohjoismaiden suosituin toimittaja aitaurakoitsijoiden, metsäyhdistysten, maatalousyrittäjien, maisemointiammattilaisten aitatarpeissa.

Hyvä hallinto yhtiössämme

NSH NORDIC A/S harjoittaa hyvää hallintotapaa, joka luo perustan hyvälle työympäristölle ja liiketoiminnan kehittämiselle ja kasvulle. Hyvä työympäristö sisältää erojen hyväksymisen, joka jokapäiväisessä elämässä ilmaistaan ​​aktiivisen kuuntelun, rakentavan palautteen, luottamuksen ja suvaitsevaisuuden kautta. Hyvän hallinnon avulla haluamme tehdä parhaamme yrityksen sisäisten ja ulkoisten heikkouksien poistamiseksi.

Johtamista harjoitetaan selkeällä viestinnällä ja tavoitteilla, jotta voidaan aikaansaada yhteinen sitoutuminen päämääriin selkeästi määritellyillä vastuualueilla ja osaamisalueilla. Johdon tehtävänä on delegoida tehtäviä mahdollisimman laajasti, luoden työntekijöille haasteita ja kehittymismahdollisuuksia. Johto varmistaa, että työntekijöillä on tarvittavat taidot ja työkalut, jotta he suoriutuvat tehtävistään tehokkaasti ja tyydyttävästi.