NSH NORDIC ja vastuullisuus

PEFC ja FSC®

NSH NORDIC on FSC®-sertifioitu, joten voit ostaa puisia tuotteitamme puhtaalla omallatunnolla, sillä olemme varmistaneet puun hakkuun tapahtuvan vain metsien uusiutumiskyvyn rajoissa.

Sähkö- ja elektroniikkatuotteiden kierrätys

NSH NORDIC on Tanskassa jäsenenä yksityisessä ’Elretur’ -organisaatiossa, joka on vuodesta 2005 alkaen hoitanut jäsenyritystensä tuottajavastuukysymyksiä ja valvonut lainmukaisten velvollisuuksien täyttymistä muun muassa käytettyjen tuotteiden keräämisen ja käsittelyn suhteen.

Ympäristöystävälliset tuotteet

NSH NORDIC on Pohjoismaiden ainoa yritys, joka pystyy tarjoamaan PVC-vapaata, muovipäällystettyä puutarha-aitaa 15 vuoden pituisella takuulla. PVC-vapaa puutarha-aita säästää luontoon muutoin tuotannosta ja jätehuollosta koituvaa rasitusta. Aitatyyppi on jopa kehitetty ja tuotettu EU -alueella, joka vielä osaltaan vähentää esimerkiksi kuljetuksista koituvia ympäristöhaittoja.

NSH NORDIC on myös Pohjoismaiden ainoa yritys, joka pystyy tarjoamaan kierrätetyistä PET-pulloista valmistettuja tolpan maakiiloja. Tällainen maakiila on myös 40% vahvempi kuin perinteiset, galvanoidut maakiilat. Myös tämä tuote on kehitetty ja valmistettu EU -alueella.

Laaja valikoima sähköisiä infrapunatekniikkaan perustuvia terassilämmittimiä auttaa myös säästämään ympäristöä alentamalla 2/3 hiilidioksidipäästöistä verrattuna perinteiseen kaasulämmittimeen. Samaan aikaan kuluttaja säästää jopa 2/3 energiakustannuksista ja saa silti paremman lämpövaikutuksen. Laitteet ovat lisäksi erittäin pitkäikäisiä ja huoltovapaita. Kaikki tämä on ympäristölle eduksi.

Pyrimme jatkuvasti lisäämään ympäristöystävällisten tuotteiden määrää, joista mainittakoon myös täysin käsittelemättömät puutuotteet sekä Robinia -tolpat.

Pakkaaminen

Tavoitteenamme on vähentää pakkausten käyttöä koko arvoketjussa sekä kierrättää mahdollisimman paljon pakkauksia. Siksi pyrimme aina optimoimaan materiaalin käytön minimiin pakatessamme tuotteita. Puutarha-aitojamme ja -verkkojamme ei kääritä muoviin, sillä tuotteet näyttävät hyviltä ilman käärettäkin ja samalla vältetään kosteuden kondensoituminen pakkauksiin, joka taas vähentää tuotteiden korroosiota varastoinnissa ja kuljetuksessa.

NSH NORDIC ja yhteiskuntavastuu

NSH NORDIC on jäsen BSCI: ssä (Business Social Compliance Initiative) ja suhtaudumme vakavasti vastuullisen työympäristön varmistamiseen koko toimitusketjussa. Tehtaat valitaan huolellisesti ja niitä tarkastetaan jatkuvasti, joka takaa tuotannossa asianmukaiset ja vastuulliset olosuhteet, jotta tuotteet voidaan myydä hyvällä omantunnolla.