NSH NORDIC værner om miljøet

PEFC og FSC®

NSH NORDIC er PEFC og FSC® certificeret, hvilket er din sikkerhed for at købe produkter i træ med god samvittighed. Når du køber et PEFC og FSC® certificeret produkt, er du med til at sikre, at der ikke bliver fældet mere træ end skoven kan reproducere.

elretur

NSH NORDIC er medlem af elretur, som er en privat forening, der i 2005 blev dannet af brancheforeningerne for elektriske og elektroniske produkter i Danmark med henblik på håndtering af producentansvaret for sine medlemsvirksomheder.

elretur har til formål inden for lovgivningen vedrørende producentansvaret at varetage medlemsvirksomhedernes interesser og forpligtelser, herunder ikke mindst at forestå indsamling og oparbejdning af de udtjente produkter.

Miljørigtige produkter

NSH NORDIC kan som de eneste i Norden tilbyde PVC-fri plastbelagt havehegn med 15 års overfladegaranti. Et PVC-frit havehegn skåner miljøet for den belastning som fremkommer henholdsvis ved produktion og bortskafning. Hegnet er tilmed udviklet og produceret i EU.

NSH NORDIC kan som de eneste i Norden tilbyde stolpespyd fremstillet af genbrugs PET-flasker. Stolpespyddet er samtidig 40% stærkere end de traditionelle galvaniserede stolespyd. Stolpespyddet er tilmed udviklet og produceret i EU.

Vores brede sortiment af infrarøde terrassevarmere er også med til at spare miljøet for 2/3 af den CO2, der udledes til sammenligning med en traditionel gas terrassearmer. Samtidig sparer forbrugeren op til 2/3 af energiomkostningen og får tilmed en bedre varme.

Derudover arbejder vi hele tiden på at øge antallet af miljørigtige produkter, hvor akacie (Robinie) pæle og ubehandlede træprodukter også fortjener at blive nævnt.

Emballage

Vores mål er at reducere forbruget af emballage i hele værdikæden samt genbruge så meget emballage som muligt. Derfor arbejder vi hele tiden på at optimere indpakningen af vores produkter ud fra hvad der reelt er nødvendigt. Blandt andet er vores trådhegnsruller ikke viklet ind i plast, da produktet både fremstår pænere uden, og samtidig undgår vi, at der dannes kondens på indersiden af plastfolien, som i sidste ende kan være med til at produktet korroderer.

NSH NORDIC tager socialt ansvar

NSH NORDIC tager via sit medlemskab i BSCI (Business Social Compliance Initiative) ansvar for at sikre ansvarlige arbejdsforhold i vores leverandørkæde. Fabrikkerne udvælges nøje og auditeres løbende med henblik på at sikre ordnede og ansvarlige forhold, så de producerede produkter kan sælges med god samvittighed.